Welkom bij de landelijke groepsaccommodatie overijssel

Ben je op zoek naar een ruime plek waar je het jachtige, dagelijkse leven even on hold kan zetten? Hou je van het plattelandsleven met rust midden in de natuur? Of heb je met de familie of vriendengroep iets te vieren? Wees dan welkom op onze groepsaccommodatie overijssel. Je bent van harte welkom, ook met een grote groep van 8 tot 30 personen.

Wat maakt ons vakantieverblijf uniek?

We hebben op groepsaccommodatie overijssel twee vakantiehuizen voor jullie ingericht, die we zo kunnen opdelen dat er meerdere gezinnen apart of wel als één geheel bij ons kunnen verblijven.

De meerwaarde voor onze gasten bestaat uit:

-Elke unit heeft een uitgeruste keuken. Je kan er dus alle maaltijden ter plekke klaarmaken en nuttigen.

-De slaapkamers zijn ruim en het bedlinnen is inbegrepen. Enkele kamers zijn ingericht voor minder valide personen en hebben daarbij ook een aangepaste badkamer.

-We beschikken over een ruime speelruimte buiten met een terras met overkapping. Ideaal voor sport en ontspanning of een zomerse barbeque.

-Bij aankomst kun je meteen gebruik maken van de verwarmde hot tub en de sauna.

-Heb je geen zin om te koken? We werken samen met plaatselijke cateringbedrijven, die maaltijden voor jullie verzorgen.

-We hebben eveneens een boodschappenservice. Bij aankomst zetten we de bestelde producten alvast voor jullie klaar.

Waarom kiezen voor Overijssel?

Holten staat garant voor onze prachtige natuur: wandelen, fietsen, …je kan echt alle kanten op. We hebben het nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en het dagrecreatieterrein op de Holterberg waar een van de grootste militiare , Canadese begraafplekken ligt uit de tweede wereldoorlog.

In het centrum kan je gezellig winkelen. Bij ons geen grote winkelketens, maar gezellige kleinschalige winkels en boetiekjes.

Wij kunnen jullie zeker leuke tearooms en restaurantjes in de buurt aanbevelen.

Neem contact op met groepsaccommodatie overijssel en wij beantwoorden graag snel uw vragen.