Vrouwenreizen, een heerlijk vakantie naar Lesbos

vrouwenreizen

Vrouwenreizen voor lesbische dames zijn tegenwoordig heel erg makkelijk om te boeken. Samen met meerdere dames die jij nog niet kent ga jij dan op reis. Al een tijdje wist ik dat ik lesbisch ben, maar ik had nog geen leuke partner gevonden. Toch wilde ik graag een keer op vakantie gaan. Maar om alleen op vakantie te gaan, zag ik ook niet echt zitten. Totdat ik terecht kwam op de website van: Travel Woman. Deze reisorganisatie biedt diverse reizen voor vrouwen aan naar verschillende landen. Op de website zag ik ook dat er twee keer per jaar een reis wordt georganiseerd naar het Eressos Women Festival. Dit festival wordt gehouden op het Griekse eiland Lesbos.

vrouwenreizen

Goed georganiseerde vrouwenreizen

De reis naar Lesbos zag ik wel zitten. Ik ben een echte levensgenieter en hou wel van een feestje. Heerlijk aan het strand genieten van een dansje, drankje en heerlijk eten. En dan ook nog eens de heerlijke temperatuur. Deze reis heb ik dan ook geboekt bij deze reisorganisatie. Ik heb een heerlijke vakantie gehad en heb daar ook nog een leuke vriendin aan overgehouden. Wil jij ook liever niet alleen op vakantie gaan? Dan raad ik jou aan om eens te informeren bij deze reisorganisatie voor vrouwenreizen.