Unieke trouwlocaties in Nederland

Heb je door de corona pandemie je bruiloft uit moet stellen, dan mag je het nu weer gaan plannen. Je droomhuwelijk begint bij een romantische trouwlocatie in Nederland. Je kan er voor kiezen om in een kasteel, industrieel monument of authentieke hoeve het ja woord aan elkaar te geven. In Nederland zijn er vele verschillende trouwlocaties te vinden. Wanneer je de grote dag op een officiële trouwlocatie viert dan geeft dat rust. Wanneer je de ceremonie, het diner en het bruiloftsfeest op een plek te vieren, heb je meer tijd om met familie en vrienden te genieten van deze prachtige dag. Tegenwoordig geldt er geen maximum aantal bezoekers meer voor een huwelijksvoltrekkingen, feest en receptie. Wel moeten de gasten op de bruiloft alijd 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden en hebben ze een vaste zitplek. Wil je zeker zijn dat je geen corona hebt dan kun je thuis coronatest doen. Dit geeft wellicht een fijner gevoel om naar het feest te gaan. 

Huwelijksvoltrekking bij de burgerlijke stand

Wanneer je de huwelijksvoltrekking bij de burgelijke stand houdt dan dan gelden daar de regels van het gemeentehuis. Er zijn geen maximum aantal gasten aan verbonden. Wel moet ook moet de 1,5 meter afstand in acht worden genomen. De regels gelden natuurlijk ook als de huwelijksvoltrekking op een andere locatie plaatsvindt. Je kan geen gebruik maken van de corona toegangsbewijzen.

Mondkapje op het huwelijk

Al is het niet meer verplicht om een mondkapje te dragen, mag je dit natuurlijk wel doen als je dat zelf wil. Er zijn veel verschillende mondkapjes te bestellen die je zelfs op je outfit kan afstemmen. Ze zijn zelfs te verkrijgen met glitters. Toch liever zeker van een veilig mondkapje bestel ze dan bij mondkapjes.nl. Bij klachten als neusverkouden, loopneus, keelpijn, hoesten of niezen blijf dan thuis. Ook wanneer een huisgenoot een van deze klachten heeft.