Tip: bemanning gezocht

Op een maandagmorgen kreeg ik een bijzondere opdracht van mijn baas. Ik moest namelijk een bedrijf zoeken die de jacht van mijn baas naar Frankrijk kan brengen. Mijn baas heeft hier namelijk te weinig ervaring mee, en wilt dit door ervaren zeilers laten doen. Voor deze opdracht tikte ik op internet ‘bemanning gezocht‘ in. Hieruit kwamen veel bedrijven naar voren die ons konden helpen met het vervoeren van de jacht.

Nautisailzeilboot-zee

Het overzicht was slecht van de websites. Daarom besloot ik om de verschillende websites naast elkaar te zetten, zodat je kon zien wie ver boven de rest uitstak. Bij de zoekterm ‘bemanning gezocht’ kwam Nautisail als beste naar voren. Zij zijn namelijk een ervaren en betrouwbaar bedrijf. Ze hebben al jarenlang ervaring met zeilboten en weten als geen ander hoe ze hier mee om moeten gaan. Ook organiseren ze zeilreizen. Om toch meer informatie op te halen over dit bedrijf, besloot ik om in mijn omgeving rond te vragen of mensen hier eerder ervaring mee hadden.

nautisail-zeilvakantiesNetwerk

Uit mijn netwerk bleek dat dit het beste bedrijf is die we hebben gevonden. Mijn kennissen hebben namelijk al eens eerder samengewerkt met dit bedrijf, en willen dan ook niet meer met een ander bedrijf werken. Ze waren namelijk zeer tevreden over de levering van de jacht. Dit wekte veel interesse bij ons op, en daarom besloten wij de opdracht aan Nautisail te geven. We hebben er dan ook uiteindelijk zeker geen spijt van gehad, omdat de jacht veilig aankwam in Frankrijk. Geweldig bedrijf!