Tijdelijk verblijf op een prachtige plek

Vrije tijd

Tijdelijk verblijf nodig voor als je bijvoorbeeld gaat verhuizen? Waarom zou je dit dan niet doen op een prachtige locatie. Omdat ik zelf een goede ervaring heb met het Park ’t Eekhoornnest. Ben ik op het idee gekomen om deze aanrader te delen met de lezer van dit blog. Mijn vrouw en ik hebben een poosje in de zorgen gezeten toen de oplevering van onze woning langer duurde dan was voorspelt. Wij hebben onze oude woning al verkocht en wij dachten nog ruimschoots de tijd te hebben om rustig te kunnen verhuizen.

We hadden een langere periode nodig voor de verhuizing en waren op zoek naar een tijdelijk verblijf. Door wat te zoeken op het internet kwam ik op deze website uit. Mijn vrouw hoefde niet eens na te denken en vroeg zich direct af wanneer wij hier heen konden gaan.

Tijdelijk verblijf

Tijdelijk verblijf voor twee maanden

Het tijdelijk verblijf was in ons geval nodig voor een duur van twee maanden. Wij hebben het in deze tijd heerlijk naar ons zin gehad op deze mooie plek. Ik deel mijn verhaal op dit blog. Omdat ik achteraf kan zeggen dat wij de juiste beslissing hebben gemaakt. Als wij ervoor hadden gekozen om tijdelijk bij familie in te trekken tot wij ons nieuwe huis hadden mogen betreden. Dan weet ik zeker dat er toch spanningen waren ontstaan. Nu hebben wij niemand hoeven lastig vallen en hebben mijn vrouw en ik er zelfs een vakantie van kunnen maken. De overgang naar onze nieuwe woning is rustig verlopen. Onze spullen hebben wij opgeslagen in een grote garagebox en nu wij inmiddels alles in kannen en kruiken hebben. Denken wij terug aan een ontspannen verhuizing. Daarom hebben wij besloten dat wij in het voorjaar nog een keer terug gaan naar dit park om echt vakantie te komen vieren.

Vakantie