Tenten groot of klein, hiervoor moet je bij Obelink zijn

Tenten

Wat hebben wij enorm genoten toe wij op zoek waren gegaan, naar Obelink, om tenten te bekijken. In de grote showroom staan hier meer Tentendan 200 tenten opgesteld. Het maken van een keuze kan hierdoor een stuk makkelijker worden. Want je kan een tent binnenlopen en zo inschatten of deze wel het juiste formaat heeft en aan alle eisen voldoet. Wat mij meteen opviel waren de modellen die je makkelijk kan opzetten, door deze op te pompen. Hier wilde ik meer van weten en ook dit model stond in deze showroom. Normaal bestaat een tent uit doek en haringen en vaak is dit een heel gedoe om een tent op te zetten. Deze modellen zijn voorzien van luchtslangen die je op blaast. Binnen tien minuten kan jij jouw verblijf al opzetten, echt ideaal.

De mooiste tenten zijn bij Obelink te vinden

TentenBij Obelink is zoveel te vinden en niet alleen de tenten. Het is hier ook mogelijk om de nodige accessoires te kopen. Denk hierbij aan een grondzeil, een luifel, maar ook een gasstel, stoelen, lampen en ga zo maar een door. Op de website van deze winkel kan je zien wat je hier allemaal kan kopen. Tevens is het hier ook mogelijk om alles online te bestellen. Zodra je boven een bedrag van €50,- besteld is de bezorging geheel gratis.

De vakantie kan pas beginnen als je bij Obelink bent geweest. Deze winkel heeft een totale oppervlakte van ruim 65.000m2  en is te vinden in Winterswijk. Deze ruimte staat vol met mooie kampeertenten, tunneltenten, maar ook met caravans en vouwwagens. Over de accessoires heb ik het nog niet gehad, maar daar is ook een zeer grote keuze in.

Kom jij ook een dagje gezellig winkelen bij Obelink? Door hier rond lopen, krijg je al een vakantie gevoel, in deze zeer mooie winkel met heel veel keuze.