Rijschool Wesseldijk zorgt voor de beste rijles

Rijschool Wesseldijk

 Rijschool WesseldijkRijschool Wesseldijk heeft een hele fijne manier waarop zij lesgeven. Het is namelijk zo dat ik zelf hiervoor al een andere poging gedaan om mijn rijbewijs te halen, maar dat ging niet zo als gepland. Ik was toen beginnen en halverwege is de instructeur ermee gestopt. Zijn bedrijf was niet winstgevend genoeg dus hij ging op zoek naar ander werk. Ik had toen natuurlijk direct iets anders kunnen zoeken, maar eigenlijk had ik het ook veel te druk op dat moment. Dat is ook de reden dan ik toen ben gestopt om het vervolgens een jaar later weer op te pakken.

Mijn eerste ontmoeten met rijschool Wesseldijk

 

Rijschool Wesseldijk

Uiteindelijk ben ik bij rijschool Wesseldijk terecht gekomen via een vriendin van mij. Zij was hier heel erg tevreden over en kon het mij ook echt aanraden om hier rijlessen te gaan nemen. Nadat zij mij hierover vertelde, heb ik diezelfde week nog een kijkje genomen op hun website. Hier vond ik veel informatie over alles wat er mogelijk was. Zo zag ik ook dat zij speciale opleidingen hebben gevolgd om mensen met faalangst te begeleiden. Dit vond ik een groot pluspunt, want ik kan soms wel heel erg zenuwachtig worden als ik nieuwe dingen moet doen.

Uiteindelijk veel geleerd

Toen ik begon bij rijschool Wesseldijk kon ik niet goed inschatten hoeveel ik nog wist van de vorige keer. Dit bleek meer te zijn dan ik zelf in gedachten had, want de eerste les ging heel erg goed. Dit was een speciale proefles die was ingepland om erachter te komen hoeveel uur ik nodig had voordat ik mijn examen kon halen. Op basis daarvan heb ik toen een pakket gekocht met verschillende dingen erin. Ik moest namelijk ook mijn theorie nog halen, dus deze zat hier gelukkig ook in. Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen en heb ik nu mijn rijbewijs!