Nederlandse fantasy boeken lezen op vakantie

Als ik op vakantie ga, lees ik heel veel. Nu ik een vliegvakantie ga nemen, ben ik opzoek gegaan naar een paar Nederlandse fantasy boeken van Marieke Frankema. Deze onderneemster is naast schrijfster ook nog actief in:

  • (stem)Acteren
  • Zingen
  • Lesgeven
  • Dansen
  • Werelden creëren

Deze onderneemster schreef al twee boeken. De Zilv’ren maan en Offer in de Mist. Het eerste boek is zelfs winnaar van de Bookaward Castlefest en ik heb hem al gelezen. deze is dan ook een aanrader als jij van dit soort genre houdt om te lezen. Nu ging ik voor Offer in de Mist om deze te gaan lezen op vakantie.

Heerlijk gelezen

De Nederlandse fantasy boeken van Marieke Frankema lezen echt heerlijk weg. Zo ging deze verhaallijn ver terug in de Nederlandse geschiedenis om oeroude magie te vinden. Dit leest zo lekker weg dat ik na drie dagen hem al uit had. Nu is deze onderneemster bezig met een nieuwe boek, wanneer die klaar is kan jij volgen op de website van deze schrijfster. Natuurlijk kan jij ook zeer goed terecht voor zangles of acteerles die zij ook geeft. Lesgeven vind zij dan ook erg leuk om te doen en vooral het vooruit gaan zien van de kinderen die zij lest geeft, geeft haar een verdoening.