Maak kennis met vastgoed in Spanje

vastgoed Spanje

De vastgoed in Spanje is zeer uitgebreid. Hier zijn zeer veel verschillende woningen te koop, waar jij jouw vakantie kan doorbrengen. Kies je er liever voor om Nederland definitief om te ruilen voor dit geweldige land, dan is dat ook mogelijk. Via de makelaar Puurspanje kan je terecht om een geschikte woning te vinden. Echter is deze makelaar alleen werkzaam in de regio van zuid Spanje, maar dat is een prachtige locatie om te wonen. Vooral het gebied in de buurt van de kust is een voorkeur voor ons. Lekker dichtbij een strand wonen, wie wil dat nu niet?

vastgoed Spanje

Zoveel mooie vastgoed in Spanje

Nooit geweten dat er zoveel moois te zien is in dit prachtige land. Al meerdere keren zijn wij hier op vakantie geweest en elke keer met tranen in de ogen weer naar huis. Het is voor ons dan ook een droom die uit gaat komen, want wij hebben besloten om hier definitief te gaan wonen.

Nadat wij in vijf stappen onze voorkeur hadden doorgegeven aan deze makelaar kregen wij al snel 5 woningen toegezonden. Deze woningen konden wij bekijken, maar die keuze was geheel aan ons. Wilden wij hier wel heen gaan om deze huizen gaan bekijken. Of liever toch afwachten op andere woningen. Wij hebben ervoor gekozen om erheen te gaan en hebben hierdoor een prachtige woning gekocht.