Laat je verrassen met een verrassingsreis

De zomervakantie komt eraan, dus het is hoogtijd om de vakanties weer te boeken. Als je het nog niet gedaan had. Kun je misschien alsnog een leuk avontuur tegemoet gaan deze zomer. Hoe precies? Nou, doormiddel van een heuse verrassingsreis.

Zo kun je in aantal dagen alsnog een leuke stad kunt bewonderen. En dat allemaal tegen een scherp tarief, waardoor reizen ook nog eens voordelig wordt.

In dit artikel gaan wij je helemaal bijpraten over verrassingsreizen.

Wat is een verrassingsreis en hoe werkt het?

Een verrassingsreis, is een soort reis, je die via een aanbieder kunt boeken. Zonder dat je weet waar de bestemming daadwerkelijk heengaat. Vaak zijn dit soort reizen binnen Europa te boeken, maar met hoge uitzondering kun je tegen een hoger bedrag een verrassingsreis maken naar landen, die verder weg zijn.

Zo’n verrassingsreis Europa, is dan ook makkelijk te boeken wel zitten er natuurlijk een aantal spelregels aan vast, waaronder:

Dat je reisgezelschap uit maximaal 8 personen mag bestaan, daardoor kan de reisorganisatie het ook voor scherpe tarieven blijven aanbieden. Daarnaast dien je vooraf aan te geven op welke data je graag zult willen vliegen, echter dienen daar wel minimaal 21 dagen tussen te zitten.

Verder wordt er van je verwacht, dat je vooraf aangeeft vanaf welk vliegveld je absoluut niet wil vliegen. Dus wil je niet via België vliegen? Dan is het zaak, dat je dit tijdig aangeeft bij de organisatie.

Uiteraard zijn er een aantal zaken ook inbegrepen, waaronder: je vlucht (retour), hotel (met privé badkamer), Je hotel is op 20 minuten van het centrum gelegen en tenslotte heb je ook recht op een veilige bestemming.

Welke bestemmingen voor je verrassingsreis?

Je verrassingsreis kan meerdere bestemmingen hebben, zoals: een reis naar Barcelona, Madrid, Berlijn, of misschien toch wel naar Praag? Dat zijn een aantal mooie steden, waar je sowieso een prachtige reiservaring zult beleven.

En de charme aan zo’n verrassingsreis, is dan ook dat je niet weet waar je reis naartoe gaat, maar één ding staat wel als een paal boven water. En dat is, dat je hoe dan ook een leuke reis zult hebben. Waar je met je gezelschap nog lang over gaat meepraten.

We kunnen dus wel concluderen, dat een verrassingsreis eigenlijk voor iedereen wel wat te bieden heeft. Alleen ligt het balletje dan wel bij jezelf, want alleen jij bent degene die een potentiële reis nog in de weg kan staan. Dus waar wacht je nog op?