Kom tot rust in de natuur

De locatie van het hotel is de perfecte plaats om te overnachten in Venlo en even helemaal tot rust te komen. Midden in de vrije natuur met vier forellenvijvers, een mooiere plaats om rustig de nacht door te brengen is er niet. Het hotel is geschikt voor gezinnen of als je met zijn tweeën bent. Voor iedereen is er wel een geschikte kamer, houd je van luxe of neem je genoegen met het hoognodige comfort? De verschillende kamers bieden je wat je wenst, één ding hebben ze allemaal gemeen. Een zeer voordelige prijs die je ergens anders niet vindt.

Ook voor een actieve vakantie

Wanneer je wilt overnachten in Venlo, maar je houdt wel van een actief verblijf dan ben je bij hotel Maashof op zijn plaats. Het hotel biedt verschillende soorten activiteiten aan, zowel rustige als wat meer actievere activiteiten. Wandeltochten, handboogschieten of vind je het leuk en leerzaam om naar een bierbrouwerij te gaan? Een combinatie van bepaalde activiteiten is ook mogelijk, of om de dag af te sluiten bij het hotel met een heerlijke barbecue. Een boswandeling langs de forellenvijvers is natuurlijk ook prachtig, de Maashof ligt op een schitterende locatie midden in de prachtige natuur die Venlo kent.

De inwendige mens wordt niet vergeten

Niet alleen het overnachten in Venlo is voordelig, ook de inwendige mens wordt verwend met de lekkerste maaltijden. Aan de kinderen is er ook gedacht, zowel groot als klein voelt zich goed in het restaurant van het hotel. Zowel voor een diner of een lunch kun je terecht in het hotel. Het personeel staat er bekend om dat het zeer gastvrij is zoals we van Limburg gewend zijn. Een borrel in de serre te midden in de vrije natuur maakt het gevoel van rust compleet. Boek snel een kamer naar wens en begin nu met genieten.