Ik ging rondreizen Maleisie

Al jaren wilde ik onwijs graag een rondreis maken, maar ik had nog geen bestemming voor ogen gehad. Toen ik een beetje aan het zappen was op tv kwam ik ineens bij een documentaire over Maleisië. Voordat ik deze documentaire gezien had wist ik niet dat dit zo een mooi land was. Ik besloot te gaan rondreizen Maleisie. Ik wilde dit zo graag omdat dit me een land leek wat ik nog niet kende en waar ik nog veel kon ontdekken. Ik kan iedereen aanraden om te gaan rondreizen Maleisie. Je vergeet het nooit meer!

venture travels logo

Bijzonder land

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten dus ik begon al vrij vroeg met het voorwerk: inlezen. Dit is erg belangrijk en aangezien ik in mijn eentje ging leek dit me ook wel het meest verstandig. Ik kende een paar woordjes en ik had me ingelezen in de cultuur. Toen begon het avontuur pas echt. Ik ging natuurlijk met het vliegtuig en ik heb me verbaasd over het mooie land. De vlucht was erg rustig en dat is natuurlijk prettig. Eenmaal aangekomen kon het genieten beginnen, en dit heb ik ook zeker gedaan. Wat een prachtig land! Ik heb me verbaasd over de cultuur, het mooie land, en nog veel meer. Ik ben helemaal fan en dit was misschien dan wel de eerste keer Maleisië voor mij, maar zeker niet de laatste keer. Ik kan iedereen aanraden om een rondreis door Maleisië te maken, het is een onvergetelijke ervaring.

venture travels azie