Hotel Waalwijk boeken

Hotel Waalwijk

Om er even helemaal lekker weg te zijn is een kamer boeken bij hotel Waalwijk zeker aan te raden. Er is hier zoveel te beleven en dan heb ik het alleen nog maar over deze bestemming. Want je moet weten dat het grootste pretpark van Nederland hier in de buurt ligt. Wanneer ik het heb over de Efteling dan zullen veel mensen dit herkennen. Wie wil er dan niet in de buurt zitten. Dit pretpark zit om de hoek en het is mogelijk om daar lopend heen te gaan. Niet in de file te hoeven staan om een parkeerplaats te vinden.

Hotel Waalwijk

Meerdere rooms in hotel Waalwijk

Deze locatie biedt heel veel mogelijk wat betreft overnachten. Want er zijn 33 Greenhouse Rooms waar je heerlijk met jouw gezin kan overnachten. Er zijn hier zelfs kamers te vinden voor acht personen. Wanneer er geen bezoek naar het pretpark geplant staat is het heerlijk vertoeven in dit hotel. Op de kamers zelf staat een bankstel waar je heerlijk op kan zitten. Maar verder in dit gebouw is er een dakterras te vinden en een speeltuin waar de kinderen ook heerlijk kunnen spelen.

Na al het lopen en spelen wordt het tijd om aan de innerlijke mens te denken. Reserveer hiervoor een tafel in het restaurant en geniet van de vele lekkere gerechten die je hier op de menukaart kan vinden.