Een camping voor de hele familie

la sirene camping

Frankrijk is nog steeds een populaire plek om op vakantie te gaan. Ben je al bekend met de la Sirene camping? Deze camping ligt dicht bij de Argelès sur Mer en zo’n twee kilometer van het strand. Op deze camping vind je genoeg activiteiten voor jong en oud. Genoeg dus om van deze vakantie een geslaagde vakantie te maken. 

la sirene camping

Een camping voor jong en oud

Er is genoeg te doen op de camping. Zo is er een animatieteam die zowel jong als oud kan vermaken. Daarnaast worden er regelmatig shows opgevoerd. Bezoek eens een van de avond shows en musicals. Ze zijn zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. Natuurlijk zijn er ook typische camping activiteiten beschikbaar zoals minigolf, jeu de boules en boogschieten. 

Frankrijk zou Frankrijk niet zijn als je niet uitgebreid kunt lunchen en dineren. Haal s ochtends vers brood bij de bakker en geniet van een snack als tussendoortje bij de lokale snackbar, crêperie of de ijssalon. Geen enkele vakantie is compleet is zonder een keer uit eten geweest te zijn. Op de camping is een restaurant te vinden waar je gezellig uit eten kunt. 

Terwijl de ouders genieten van hun welverdiende vakantie kunnen de tieners naar de bar, pub en disco die op de camping aanwezig is. 

Kortom er is genoeg te doen op de camping, maar vergeet ook zeker niet een stukje van Frankrijk te ontdekken. Dit land heeft een cultuur en historie die zeker de moeite waard is om een keer te ontdekken. Dus ga er op uit en boek vandaag nog je plekje op de camping van La Sirene.