Dagje uit met goedkope treinkaartjes?

Van jong tot oud: vrijwel iedereen reist met de trein. Voor de een is het een noodzaak om op tijd aan te komen op werk of school, terwijl anderen er een volledig dagje uit van maken. Met goedkope treinkaartjes ben je altijd snel en voordelig onderweg. Vooral voor kinderen en scholieren is de trein een heel fijn vervoermiddel. 

Met de kinderen onderweg

De meeste kinderen vinden het hartstikke leuk om onderweg te zijn met de trein. Het maakt hen niet eens wat de eindbestemming gaat zijn: het reizen zelf vinden ze het allerleukste! Misschien hebben ze thuis een speelgoedtrein staan waar ze graag mee spelen en zouden ze het nu graag in het echt meemaken. Dus stap in met goedkope treinkaartjes en geef je kinderen de tijd van hun leven. Ruzie in de auto gaat hier niet gebeuren, want ze kunnen van het uitzicht genieten terwijl ze een boek lezen, een spelletje spelen of in de trein rondkijken. 

De trein en de medewerkers zijn erg fascinerend voor veel kinderen. Kinderen kijken vaak ook op tegen de controleurs en machinisten, wie weet kunnen ze wel een blik opvangen van de treincabine waar vanuit de machinist de trein bestuurt… De trein is voor hen echt een dagje uit en het is zo makkelijk te regelen. Bovendien reizen kinderen al voordeliger met de trein dan volwassenen, dus dat levert goedkope treintickets voor je op!

Bovendien hoef je als ouder niet zelf te rijden zoals wel nodig is met de auto, waardoor jij zelf ook kunt een beetje tot rust komen. Je hoeft je niet te haasten om op tijd aan te komen bij het museum, opa en oma of de stad die jullie gaan bezoeken. De trein doet het werk en ondertussen kun jij en je kind genieten van de treinervaring. 

Goedkope treinkaartjes voor studenten en scholieren

Ook voor studenten en middelbare scholieren is de trein ideaal. Deze doelgroep hebben nog niet veel geld te besteden en beschikken vaak nog niet over een auto. Daarbij hebben ze niet altijd zin om te fietsen en kiezen ze liever voor een vervoermiddel waar ze lekker achterover kunnen blijven zitten. Daarom is voor veel van hen de trein het prominente vervoermiddel. Winkelen in de stad of op weg naar een festival, met goedkope treinkaartjes kunnen ze alle steden in Nederland bereiken. Bovendien reizen scholieren vaak in grote groepen en is het voor hen niet mogelijk om met zijn allen in een auto te zitten. De trein is daarom de perfecte oplossing! In groepen en voor jongeren zijn er vaak kortingsacties te vinden waardoor je gemakkelijk goedkope treinkaartjes kunt scoren.

Reizen voor elke leeftijd

Ook als tieners graag naar het buitenland op reis gaan kunnen ze gebruik maken van goede treinkaartjes. In de zomervakantie vinden scholieren het leuk om erop uit te gaan, om even weg te zijn van thuis en leuke dingen te doen met hun vrienden. Vanuit Nederland reis je makkelijk naar Parijs, Berlijn, Wenen of Antwerpen. De trein maakt het dus ontzettend makkelijk om stedentrips te maken in West-Europa. Zo kunnen jongeren de wereld ontdekken met goedkope treinkaartjes.