Camping de Gijzel: slapen midden in de natuur

Zin om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven en je terug te trekken middenin de natuur? Dan ben je bij Camping de Gijzel aan het juiste adres. Onze camping is namelijk gelegen in Helvoirt, vlak naast de Loonse en Drunense Duinen. Daardoor kun je tijdens een bezoek aan onze camping volop genieten van de bosrijke omgeving en prachtige natuur. Ideaal wanneer je je compleet wilt ontspannen en tot rust wilt komen. Voor een uitermate relaxte vakantie zit je bij Camping de Gijzel dus meer dan goed.

Terug naar de natuur

Jaarlijks trekken er vele natuurliefhebbers naar onze camping om volledig te kunnen genieten van wat de Loonse en Drunense duinen te bieden hebben. Maar ook de Oisterwijkse bossen en vennen liggen op fietsafstand, waardoor je je bij ons zeker niet zult vervelen. Maak bijvoorbeeld een lange wandeling door het prachtige gebied met behulp van de ANWB knooppuntroute of kies voor een van de vele andere wandelroutes die het gebied rijk is. Niet zo van het wandelen, maar meer van het fietsen? Ook dan zit je goed bij Camping de Gijzel. Vooral wanneer je ons in augustus bezoekt. Iedere derde zondag van augustus is er namelijk een mooie, gezamenlijke fietstocht die je langs de mooiste plekken neemt.

Plezier voor het hele gezin

Ben je met kinderen op pad? Ook dan kun je je prima bij ons amuseren. In de buurt van de camping liggen namelijk een aantal amusementsparken waar je je met gemak een hele dag kunt vermaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan attractiepark de Efteling? Of van een avontuurlijk bezoekje aan safaripark de Beekse Bergen? Een bezoekje aan een van deze parken zorgt zonder twijfel voor blije gezichten.