Camping Brabant De Achterste Hoef is de leukste camping van Nederland

Camping Brabant De Achterste Hoef is veruit de leukste camping van Nederland. Je kunt er van alles doen, en is gericht op alle doelgroepen. Je kunt er kamperen, maar ook een chalet huren. Ook kun je verse broodjes halen bij de supermarkt van de camping zelf. Hier kun je ook kleine of grote boodschappen doen. Je hoeft eigenlijk niet van de camping af.

Zoekenfotos_comfort-kampeerplaats-brabant

Ook willen we dit jaar weer onze vakantie hier houden. Hiervoor gingen we het internet op om het bedrijf te zoeken. Op de website is het mogelijk om direct een reservering te plaatsen voor de komende vakanties. Geweldig! Bij de Camping Brabant De Achterste Hoef wordt er werkelijk met van alles rekening gehouden. Toch had ik nog wat enkele vragen aan de camping. Ik wilde dit jaar namelijk ook onze hond meenemen. Voorheen wist ik niet of dit mogelijk was, dus wilde ik contact opnemen met een van de medewerkers van het bedrijf.

Contacttrekkershut-recreatiepark-de-achterste-hoef

De telefoon werd vriendelijk opgenomen, en ik werd gedurende het gesprek netjes te woord gestaan. Het gesprek verliep dan uiteindelijk ook soepel. Het was mogelijk om mijn hond mee te nemen, geweldig! Dit bespaart ons namelijk een hoop tijd en geld. We moesten namelijk opvang regelen voor de hond, als die niet mee op vakantie kon. Nu scheelt dit ons ook weer veel geld. Dit is veruit de beste camping van heel Nederland! We kijken dan ook uit naar onze vakantie aankomende zomer bij de leukste camping van Brabant.