Begin je rondreis bij Camper Australië

Met een reis per camper van Camper Australië maak je onvergetelijke avonturen mee. Rondreizen met een wagen van Camper Australië brengt je op plekken die maar weinig toeristen van buiten Australië bezoeken. Dat komt doordat het maken van een rondreis met een camper weinig wordt gedaan, ook niet door Nederlanders. Het reizen per camper heeft te lijden onder het vooroordeel dat dit erg kostbaar is. Totaal onterecht. Bij Camper Australië zijn 23 verschillende soorten campers te huur en sommigen daarvan maken het predicaat budgetcamper helemaal waar.

Camper Australië is de enige aanbieder in Nederland

Om voor vertrek een camper te huren vanuit Nederland voor een rondreis door Australië kun je alleen terecht bij Camper Australië. Dat is geen probleem, want Camper Australië heeft campers in alle prijscategorieën te huur. Er zijn grote verschillen in de technische eigenschappen van de auto’s en in de mate van luxe van de campers. Het is maar net welk soort vakantie je wilt houden en wat je budget is. Voor een rondreis door onherbergzaam gebied wordt aanbevolen om een 4WD te nemen. Als je langer met vakantie wilt en alleen op verharde wegen rijdt is een 2WD budgetcamper is prima optie.

Inleven in de vakantiegangers

Bij Camper Australië wordt veel moeite gedaan om de manier waarop vakantiegangers hun reis beleven zo aangenaam te maken. Daarom trekken medewerkers van het bedrijf zelf in allerlei vervoersmiddelen het land door. Zo kunnen ze zelf ervaren wat prettig is en wat niet. Ze hebben rondgereisd met een stationwagen en een losse tent, 2WD en 4WD campers, een Landcruiser met off road trailer, een Hi-top campervan en 5 of 6 persoons motorhomes. Door zelf die ervaring te hebben opgedaan kunnen de medewerkers van Camper Australië als geen ander advies geven bij de keuze van een vervoermiddel voor een rondreis door Australië.