Altijd al een maatwerk sauna willen hebben?

bodyfit.nlVandaag geen advies over reisboeken maar over iets compleet anders. In dit artikel zullen jullie alles lezen over maatwerk sauna. Ik ben op dit idee gekomen omdat iemand binnen mijn familie dit laatst heeft monteren. Zelf wist ik hier in eerste instantie ook niet veel van. Maar omdat ik toch iets zinnigs wil vertellen heb ik veel onderzoek gedaan. Het meeste heb ik te horen gekregen van mijn oom. Omdat zijn kinderen, mijn neven en nichtjes het huis uit zijn hebben zij meer ruimte om hun huis in te delen. Omdat zij altijd al een grote sauna hebben gehad gingen zij de boel renoveren. Vooral ook omdat mijn tante de term “wellness” ontdekt heeft. Ze ging eigenlijk altijd al een wellness centrums maar nu had ze de kans om dit thuis te laten monteren.

maatwerk sauna

Thuis wellness is heerlijk

zwembadZoals ik net al zei hebben zij dus een maatwerk sauna. Dit hadden zij gedaan via Bodyfit. Dit is blijkbaar een wellness firma dat niet alleen sauna’s levert maar ook jacuzzi’s, stoombaden, infraroodcabines en eigenlijk nog veel meer. Wat mij erg op viel was dat zij een Finse sauna hebben. Dit is blijkbaar weer het allernieuwste. Dit oogt niet alleen mooi op een badkamer maar is ook nog eens erg gezond. Door de hoge temperaturen komen de bacteriën de poriën uit. Dit hebben mijn oom en tante dus. Volgende week ga ik er voor het eerst naar toe en dan ga ik het uitproberen. Zodra ik dit gedaan heb zal ik jullie een update geven.